szines_elem_flottakezeles

CLASSIC flottakezelési csomag

Az első pillanattól az ügyfeleink mellett állunk az új jármű beszerzésének folyamatában. Aktívan közreműködünk az igények felmérésében, ajánlatok bekérésében és a megfelelő jármű kiválasztásában.
Az ajánlati szakasztól a beszerzésig minden ügyintézést cégünk végez.

Változó vagy fix kamatozású forint alapú finanszírozás; ez a tétel képezi a bérleti díj alapját.

Az alap bérleti csomagunk tartalmazza a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás díját, illetve a CASCO biztosítás díját is.
A CASCO önrész káreseményenként általában 10%, min. 50 000 Ft, de egyedi igények alapján módosítható.

A biztosítások mellett a szolgáltatási csomag tartalmazza a teljes biztosítási- és kárügyintézést, beleértve a sokszor hosszadalmas adminisztrációt is.

A hatályos jogszabályok szerinti cégautó- valamint gépjármű bevallásáról és megfizetéséről ugyancsak társaságunk gondoskodik.
A gépjármű használata során elkövetett szabálysértések ügyintézését is cégünk végzi a gépjármű használójával egyeztetve.

A bérleti időszak lejáratát követően Önnek semmi tennivalója nincs a gépjárművel, annak értékesítését cégünk bonyolítja.

Utolsó tételként szerepel, de a szolgáltatásunk egyik legfontosabb eleme. Függetlenül attól, hogy melyik csomagot választja, személyes flottareferenst biztosítunk Önnek a járművével kapcsolatos ügyintézéshez.

PREMIUM flottakezelési csomag

Igényei szerint csomagunkba beépítjük a gépjármű bérleti időszak alatt esedékes, kötelezően előírt karbantartásinak költségét.
A kötelező karbantartásokon túl lehetősége van további kopó-forgó alkatrészek cseréjének költségét is beépíteni a bérleti díjba, úgymint fékbetétek és féktárcsák cseréje, ablaktörlő lapátok cseréje vagy akár váltóolaj csere.
A csomag teljes mértékben testre szabható.

A szolgáltatás magába foglalja a futásteljesítmény alapján meghatározott szezonális gumiabroncsok költségeit, a szezonális gumiabroncs cseréket, illetve a gumiabroncsok tárolását.
A gumiabroncsok kiválasztásánál mindig figyelembe vesszük a gyári ajánlásokat. Lehetőség van a téli gumiabroncsokat külön könnyűfém- vagy acélfelni garnitúrára szerelten kérni.

Az assistance szolgáltatás legtöbbször a gyártó által biztosított szolgáltatást jelenti, de a gyártói assistance lejáratát követően bérbeadói assistance szolgáltatást is nyújtunk Magyarország teljes területén.

A szolgáltatás évi 3, 5 vagy akár 7 napnyi térítésmentes csereautót biztosít az ügyfelek részére a bérelt gépjármű javításának idejére – lehetőségeink szerint a bérelt járművel azonos kategóriában.
Amennyiben ügyfeleink az adott flottamenedzsment szolgáltatást nem kívánják igénybe venni, úgy is tudunk számunkra kedvezményes bérautót biztosítani eseti elszámolással.

A három legnagyobb üzemanyagkút hálózat bármelyikéhez tudunk tankolókártyát biztosítani. A kártyák tetszőlegesen korlátozhatóak a vásárolt termékre, vagy akár limitre vonatkozóan. Elszámolásuk havi rendszerességgel történik.

A hozom-viszem szolgáltatás a jármű karbantartásaihoz, javításaihoz kapcsolódó logisztikát jelentik. A szolgáltatás tartalma a jármű háztól-házig való mozgatása.
Fontos szolgáltatásunknak tartjuk, mert lehetőséget biztosít a személyes kapcsolat építésére, így ezt a szolgáltatást a versenyképesesség érdekében számos esetben térítésmentesen nyújtjuk az ügyfeleink részére.

Akár rendezvényeken való megjelenéshez, akár külföldi repülőúthoz van szüksége ügyfeleinknek segítségre, kedvezményesen tudunk nyújtani sofőrszolgáltatást saját vagy egy általunk biztosított bérautóval.
A sofőrszolgálat a flottakezelő cégek kínálatában ritka szolgáltatás, ezért egyik erősségünkként a jövőben szeretnénk tovább építkezni belőle.

GPS nyomkövető beszerelése esetén az üzleti partnereink számára a cégautóik futásának nyomonkövetése könnyen elérhetővé válik, akárcsak a magánhasználat mérése és elszámolása a munkavállalók felé.

Nem csak a belföldi útdíj köteles szakaszokra érvényes e-matrica megvásárlását tartalmazza, hanem mindenrajta úthasználati jogosultságra vonatkozó engedély
igénylését, adminisztrációját, valamint a jogosulatlan úthasználatból eredő bírságok kezelését.

A bérlő adminisztrációs feladatainak utolsó oszlopa a járművek útnyilvántartásának elkészítése, a járművek kihasználtságának mérése, továbbá a futásteljesítmény és üzemanyag felhasználás alapján mért fogyasztás elemzés is. Mi ezeket a feladatokat is átvesszük és rendszeres havi riportot készítünk a járműre vonatkozóan.

További szolgáltatásaink

slider imageslider imageslider image