slider imageslider imageslider image

EWT FLEET. A flottakezelő.

Az EWT Fleet Kft.-t 2019 szeptemberében alapítottuk. Fő profilunk a gépjárművek tartós bérbeadása, de emellett számos egyéb szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére.


A cég tulajdonosai együtt több évtizedes vezetői tapasztalattal, valamint járműipari tapasztalattal rendelkeznek. Elképzeléseik alapján, illetve a piaci környezet ismeretében cégünk fő filozófiája a kimagasló ügyfélkezelésen alapul. Véleményünk szerint, ha az ügyfeleink számára biztosítjuk a személyes kapcsolatot, sikerül kialakítani velük egy bizalmi kapcsolatot, az hosszútávú, sikeres együttműködést biztosít. Úgy gondoljuk, hogy az üzleti életben egy megbízható partner ajánlása a legjobb reklám egy cég számára, tehát a kiemelt ügyfélkezelés nem csak az adott ügyletben játszik fontos szerepet, hanem a cég széleskörű megítélésében is.


Az országosan ismert, nagy flottakezelőkkel árversenyben rendkívül nehéz talpon maradni, de nem is ez a fő célunk. Meglátásunk szerint, ha az ügyfél megkapja a már korábban említett megbízható, személyes kapcsolatot, a kiemelkedő – prémium – kiszolgálást, az a döntésében legalább akkora súllyal játszik szerepet, mint az ár. A nagy flottakezelők egyik fő gyengesége az ügyfélszolgálatuk, illetve ügyintézési eljárásaik; hosszas várakozás, hiányos információkkal rendelkező, nem kompetens operátorok, lassú reakcióidő, sablonos megoldások és a rugalmasság hiánya. Ezeken a területen tudunk mi versenyképessé válni.


Hiszünk a technika új vívmányaiban és abban, hogy ezeket kihasználva időt és energiát tudunk megtakarítani ügyfeleink és saját vállalkozásunk számára. Igyekszünk a piaci innovatív megoldásokat minél több területen felhasználni és ügyfeleink javára fordítani.

Szolgáltatásaink

Ide tartoznak azok a szolgáltatások, amiket egy alap bérleti konstrukció tartalmaz.
- Közreműködés a jármű beszerzésében
- Finanszírozás
- Biztosítások
- Teljes kárügyintézés
- Hatósági ügyintézés (adók, illetékek)
- Gépjármű értékesítés
- Személyes kapcsolattartás

Olyan kényelmi szolgáltatásokat foglal magába, melyek a járművel kapcsolatos teendőket minimálisra csökkentik a bérlő/használó számára.
A teljes csomag igénybevétele esetén elég egyetlen telefonszámot megjegyezni és cégünk mindent megold a jármű karbantartásától kezdve, a havi riportok elkészítésén át az autó tisztántartásáig. A csomagot ügyfeleink igényeire szabva állítjuk össze.

További szolgáltatásaink közé tartozik a gépjármű beszerzés és értékesítés, rent-a-car szolgáltatás, valamint gépjármű költség optimalizálás, illetve tanácsadás.

car-automotive-vehicle-digital-technology-futuristic-1575621-pxhere.com